Retourtermijn
Je mag je aankoop binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Je mag ook binnen 14 dagen na ontvangst aan ons melden dat je jouw aankoop wilt retourneren. Na het aankondigen van je retour dien je het/de item(s) zo snel mogelijk terug te zenden, maar tenminste binnen 14 dagen na je vermelding. Je draagt de rechtstreekse kosten voor het terugzenden.

Afhandeling retouren
Wij vergoeden alle betalingen aan ons, inclusief eventuele verzendkosten voor de bezorging van je order als je jouw volledige order retourneert. Wanneer je slechts een deel van je order retourneert, vergoeden wij de verzendkosten voor de bezorging van je bestelling niet. Wij wachten met het terugbetalen tot we de retourzending hebben ontvangen. Als we het geld hebben teruggestort ontvang je een e-mail. Doorgaans handelen wij retouren binnen enkele werkdagen af, maar in ieder geval binnen 14 dagen na ontvangst. Voor de terugbetaling gebruiken wij hetzelfde betaalmiddel als jij hebt gebruikt, tenzij je instemt met een andere methode.

Te klein of te groot? Geen probleem!
Als blijkt dat het door jou bestelde artikel toch te klein of te groot is, sturen wij indien voorradig kosteloos binnen 4 werkdagen na ontvangst van je retourzending een andere maat naar je op! Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is op het bijgeleverde retourformulier noteren welke maat je wenst te ontvangen. Zodra het/de item(s) in de nieuwe maat onderweg zijn ontvang je per mail de traceercode van de zending. Je bent wel zelf verantwoordelijk voor de verzendkosten van de retourzending.

Ruilen voor een ander artikel
Wil je het bestelde item ruilen voor een ander artikel uit onze webshop? Stuur je aankoop dan retour volgens de instructies op het bijgeleverde retourformulier. Voor het item dat je wenst te ontvangen kun je zelf een nieuwe bestelling plaatsen.

Download een retourformulier
Nederland > klik hier
België > klik hier